در این کارگاه، در هر جلسه بچه ها با مواد غذایی مختلف، غذا، دسر، میان وعده و … درست می کنند. تمام فعالیتهایی که برای بچه ها احتمال آسیب وحود نداشته باشد را خود آنها انجام می دهند و در پایان هر جلسه دستپخت خود را نوش جان می کنند و یا در ظرفی به منزل می برند.
هدف این کارگاه، آشنایی با مواد غذایی مختلف، چشیدن طعم ، بو و بافت مواد گوناگون، آموزش مراحل پخت هر غذا است. در این میان، مهارتهای کار با ابزار از جمله چنگال، چاقو ، تخته خرد کردن و … را نیز می آموزند و مهارتهای انگشتان و برش و ریز و خرد کردن مواد غذایی در آنها تقویت می گردد.
بعلاوه حس درست کردن یک غذا، اعتماد به نفس و همچنین عزت نفس را در کودکان پرورش می دهد.